Dumnezeu nu scapă lucrurile de sub control. Despre anxietate și stres

Avatar photo

Ridică-ți ochii spre cer, căci Domnul face pentru tine lucruri mai mari decât poți tu vedea. Într-un mod cum numai El știe, va pune lucrurile în ordine la timpul potrivit, iar tu îi vei da slavă pentru asta.

Iată că nu dormitează, nici nu doarme Cel ce păzeşte pe Israel. Psalm 121:4

De multe ori simțim că direcția arătată de Dumnezeu nu are niciun sens și mai mult de atât, aduce cu ea frustrare și durere. Vreau să-ți spun, prieten drag, că Dumnezeu este întotdeauna cu un pas înaintea ta și El privește imaginea de ansamblu. Dacă te oprești din mers sau alegi o altă direcție, cum crezi că vei reuși să ai parte de bucuria liniei de finish?

În majoritatea cazurilor, anxietatea are la bază un sentiment de aşteptare a unui pericol imaginar, greu de definit şi de înlăturat. Cu toate acestea, teama poate fi fără obiect, întrucât acel pericol, eveniment sau situaţie închipuită, este posibil să nu survină niciodată.

Stresul și anxietatea apar când privim circumstanțele cu ochii noștri naturali, în loc să privim prin ochii lui Dumnezeu.

Luptător destoinic, permite-mi să-ți amintesc că Dumnezeu ți-a dat puterea să muți și munții din loc și să-i arunci în mare. Toată armata cerească este de partea ta, iar victoria este deja asigurată.

Oprește-te doar pentru a-ți trage sufletul, dar niciodată nu te opri din mers. Victoria este de cealaltă parte a fricii!

„Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.” 2 Timotei 1:7

Haide! Să ne continuăm alergarea!

Ne poți găsi și în Social Media

Abonează-te, urmărește-ne și fi în tot timpul la curent cu ultimele noutăți