TERMENI ȘI CONDIȚII

 
 

 1. Informații despre aplicație

1.1. Portalul Web al  ”Bisericii Betel” reprezinta un portal proprietate privata, numit pe parcursul acestor termeni și condiții „Biserica Betel”
Tel: 0747 021 036

1.2. „Biserica Betel” este un site cu un conținut creștin, de actualitate. Pagina Web, în totalitatea sa, va putea fi accesată la nivel internațional, fără a fi permise discriminările de orice natura.

 1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Conținutul și design-ul paginii web, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, constituie proprietate personală și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. în cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. în cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

2.2 Anumite secțiuni din cadrul paginii web organizate de ”Biserica Betel” conțin informații puse la dispoziție utilizatorilor paginii web printr-o licență gratuită, neexclusiva și nelimitată în timp și spațiu. Licența menționată anterior include și dreptul „Bisericii Betel” de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul conținut către terte parti cu care are relații contractuale. Drepturile de autor asupra operelor încărcate de utilizatori raman la aceștia, „Biserica Betel” actionand doar ca un gazduitor gratuit al informațiilor respective.

2.3. Cu excepția conținutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licențelor respective, puteți utiliza conținutul „Bisericii Betel” doar pentru folosinta dvs. personala, iar acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea „Bisericii Betel”

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al „Bisericii Betel” asupra conținutului;
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
 3. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

2.4. Este interzisă orice utilizare a conținutului „Bisericii Betel” în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: secretariat@bisericabetel.com

2.5. în condițiile în care considerați ca un anumit conținut aflat pe siteul „Bisericii Betel” incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la secretariat@bisericabetel.com cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor ”Bisericii Betel” sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.

2.6. Din cauza numărului mare de fișiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala și obiectiva a fiecarui conținut postat de utilizatorii inregistrati. Deși depunem toate diligentele pentru identificarea și ștergerea conținutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane. În aceste condiții va rugam sa ne trimiteți un email la adresa: secretariat@bisericabetel.com cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor „Bisericii Betel” sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comerțul electronic.

2.7 Utilizatorii paginii web înțeleg faptul ca sunt responsabili de orice conținut publicat de către ei pe platforma oferită de „Biserica Betel”, și ca sunt singurii care pot fi trasi la răspundere de autoritățile competente pentru încălcarea oricărui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma „Bisericii Betel” sau orice alt tip conținut.

 1. Suspendarea accesului

„Biserica Betel” poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul paginii web sau la o parte a acestui conținut.

 1. Schimbări ale aplicației

„Biserica Betel” își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, „Biserica Betel” își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 1. Înregistrare, parole și responsabilități

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilități din cadrul paginii web, necesita înregistrarea dvs. cu un nume de utilizator și o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. „Biserica Betel” nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje prin poșta electronică sau telefon.

5.2.Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. în consecință, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personală, „Biserica Betel” nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informație trimisa către noi se va face pe propriul dvs. risc.

 1. Viața privată

6.1 informații generale

„Biserica Betel” respecta viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi în momentul accesarii acestei aplicații. Aceste informații au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informație identificabilă personal este colectată de la dvs., cum și unde am putea folosi aceasta informație, cum înțelegem noi să protejăm informația colectată de la dvs., cine are acces la informația colectată de la dvs. și cum pot fi corectate în timp inadvertentele din informația preluată.

„Biserica Betel” respecta legislația română în vigoare, în speță Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, modificata și completata și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la email-ul: secretariat@bisericabetel.com Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai ușor la contul dvs. pe site sau informarea utilizatorilor cu privire la noile știri apărute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promoționale desfășurate de ”Biserica Betel”
 
6.2. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. „Biserica Betel” nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terte rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul aplicației este protejat de o parola.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. va garantăm ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

6.4. Cine are acces la informațiile colectate de la dvs.

„Biserica Betel” nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii sai către terte parti fără a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor în aceasta privinta.

În același timp însă, „Biserica Betel” poate dezvălui informații identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor „Bisericii Betel”

În concluzie, atunci cand accesati pagina web și sunteți rugat sa ne dezvaluiti informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar site-ului  „Bisericii Betel”, cu excepția cazului cand serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru. în ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informațiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. dacă nu doriți ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Dacă alegeți  sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. „Biserica Betel” nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6.5. Mesaje comerciale nesolicitate

„Biserica Betel” se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). „Biserica Betel” va da posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăți din site, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui însă confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectivă (double opt-in). De asemenea, veți avea posibilitatea sa va subscrieți în orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare e-mail trimis. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de „Biserica Betel” va rugam sa trimiteți un email la secretariat@bisericabetel.com și vom rezolva problema cat de curand posibil.

 1. Publicitatea și conținutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale conținutului publicat pe „Biserica Betel” pot sa fie furnizate de terte persoane cu care „Biserica Betel” are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului paginii web pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terte persoane. „Biserica Betel” nu este responsabila în nici o masura asupra conținutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, „Biserica Betel” nu este responsabila de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 1. Conținutul furnizat de Autori Specialisti

Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității creștine, ”Biserica Betel” poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, în secțiunea ”Cum să” precum și în celelalte secțiuni de specialitate ale aplicației.

 1. Aprobarea comentariilor

„Biserica Betel” își rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicări sau informații prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispoziție de „Biserica Betel” este supusa prezentelor Termeni și condiții și informațiile pot sa nu apară pe platforma „Bisericii Betel”, dacă acestea nu sunt aprobate.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire către utilizatorii sau membrii „Bisericii Betel” nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita functionalitatea paginii web, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care incalca în orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

 1. Modificarea prezentelor Termeni și condiții

„Biserica Betel” își rezerva dreptul sa schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, „Biserica Betel” va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al „Bisericii Betel” și prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site, în contul dvs. de utilizator și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare prin înțelegerea dintre parti, în cazul în care părțile nu se pot înțelege, competenta va reveni instanțelor românești din Mun. Cluj-Napoca.​